Agnes de Lenne

April 29, 2015 | By |

Ervaren HR professional, trainer en coach

Ik ben bovenmatig geïnteresseerd in het potentieel van mens en organisatie, de manier waarop ontwikkeling en groei vorm krijgt en de wijze waarop samenwerking gerealiseerd wordt. Als HR professional lever ik een bijdrage in het vergroten van de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van alle stakeholders, omdat de resultante zich vertaalt in meer werkgeluk en betere bedrijfsprestaties.

Eigenschappen die mij als persoon typeren zijn denkkracht, enthousiasme en een positief kritische werk- en levenshouding. Als professional ervaart men mij als deskundig, analytisch, empathisch en sociaal en communicatief vaardig. Ik heb mij verbonden aan de STAP-dialoog vanuit mijn bedrijf De Lenne HR.

Waarom de STAP dialoog?
De STAP-dialoog moedigt deelnemers aan, daagt uit, verbindt, focust, genereert energie. En de STAP-dialoog leidt tot prestaties en resultaten in de samenwerking waar deelnemers voldoening en plezier aan beleven.

De meeste mensen hebben creatief potentieel: een onaangeboorde bron van creativiteit die ze kunnen inschakelen in de samenwerking en bij beslissingen. We moeten wel leren deze bron te benutten. De STAP-dialoog nodigt deelnemers afzonderlijk en in dialoog uit hun analytisch, conceptueel en creatief vermogen in te zetten.

Verbinding
Ik maak deel uit van een netwerkorganisatie die het verschil maakt in de samenwerking, die er voor gaat en die vrijheid in verbondenheid realiseert. Samen met mijn STAP-dialoog partners bereiken wij prachtige resultaten. Vergeet niet: “Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen!”