06 May

Door

Studiner krijgt vervolg op 16 juni!

May 6, 2014 | By |

Samen vertrouwen ontwikkelen

SBI en STAP-dialoog nodigen je graag uit voor het 2e Studiner van dit jaar. Op maandag 16 juni 2014 kan je als team en/of met collega’s van andere organisaties in gesprek gaan en je verdiepen in samen vertrouwen ontwikkelen, met je eigen situatie als uitgangspunt. Beleef dit nieuwe concept op het prachtige Landgoed Zonheuvel tijdens een heerlijk diner mét professionele begeleiding aan de hand van de beproefde methode de (digitale) STAP-dialoog.

STAP-mantra

Vertrouwen winnen én behouden

We ontdoen ons van de crisissfeer. De voortekenen zijn er. We kijken meer vooruit in een wereld die anders is dan voorheen. Waarin vertrouwen nog belangrijker wordt om te groeien als mens, team en organisatie. Veranderingen gaan sneller met een gezonde vertrouwensbasis, de productie wordt hoger en kwaliteit en werkplezier nemen toe. Vertrouwen winnen én behouden is lastig. Hoe ga je over dit gevoelige thema met elkaar in gesprek?

Kom samen of alleen (als bestuurder, MT, afd., OR) naar het Studiner en neem deel aan deze interessante dialoog. Enkele reacties op het eerste Studiner waren: “Snel inzicht krijgen in wat er speelt”,“De lucht klaren” en “We hebben nu afspraken om verder door te zetten”. Lees hier meer en uitgebreidere reacties van deelnemers over het vorige studiner.

Studiner 16 juni 2014

Het programma is als volgt:

16.00 uur   Ontvangst voor de file

16.30 uur    Welkomstwoord door Jaap Jongejan
(Directeur van SBI en Landgoed Zonheuvel) De wereld van arbeidsverhoudingen en vertrouwen.

16.45 uur    Vertrouwen bevordert slim werken
Inleiding van drs. Paul Bessems over de  noodzaak in kennisintensieve organisaties slimmer  te gaan werken en invloed van wederzijds vertrouwen hierbij.

17.30 uur    Aan tafel in dialoog
Onder begeleiding gaat u in dialoog met maximaal zes deelnemers. Wat belemmert om vertrouwen te ontwikkelen in uw/jullie werksituatie? Hoe is de verhouding met de tijdgeest? Hoe creëert u vertrouwen? Hoe kunnen we samenwerken om de vertrouwensbasis te beïnvloeden?

Het gesprek wordt begeleid met de methode van de STAP-dialoog. Bij inschrijving wordt deze digitaal aangeboden, zodat ieder vooraf kennis kan maken met deze  prestatiegerichte methode. De opbrengst van het Studiner zal hierdoor voor jezelf en de organisatie toenemen en concreter worden. Het kan tevens een praktische basis zijn om het ontwikkelen van vertrouwen in de organisatie voort te zetten.

20.00 uur    Wat gaan we doen?
Tijdens de afsluitende koffie krijgt iedereen de mogelijkheid om  ervaringen en informatie uit te wisselen met de andere aanwezigen.

 20.45 uur    Afsluiting door John van Balen
(Partner STAP-dialoog en directeur OPB) Over de rode draad van de dialogen en tips om de opbrengst te verhogen.

21.00 uur   Slot
j

Aanmelden

Om deel te nemen kan je mailen naar info@stapdialoog.nl of klik hier en selecteer “16 juni Studiner”. Deelname aan het Studiner kost € 95,- p.p. exclusief btw. Een tafel met maximaal zes personen kost € 450,- exclusief btw.