Over ons

March 6, 2014 | By |

De sterke gewoonte om oplossingen te zoeken in discussie, debatteren, overtuigen en informeren zorgt voor machtsstrijd, verlies aan verbinding en gebrek aan harmonie. We zien dat als grootste ondermijning van het samenwerkendvermogen. Ook al worden nieuwe structuren bedacht, procedure afspraken gemaakt dan blijft dit de belangrijkste oorzaak van gebrek aan echt samenwerken in de huidige complexe context.

Met het ontwikkelen van een resultaatgerichte dialoogcultuur, het onderhouden en verankeren ontstaat de bron van sterk samenwerken. Het is deze ambitie die ons bindt.

We houden kantoor op Landgoed Zonheuvel in Doorn, een van de mooiste congresomgevingen van Nederland met alle mogelijkheden van dien. Naast inhoudelijke kwaliteiten zijn we er op ingericht om het proces voor onze klant organisatorisch en technisch maximaal te faciliteren. Mouwen omhoog en voeten in de klei van idee tot en met realisatie en borging.

Partners

John van Balen

John van Balen

Hoe faciliteren we contact tussen mensen die samen werken, maar elkaar niet dagelijks ontmoeten?

Flip Dikker

Flip Dikker

Mijn ervaring is dat men het gesprek over de binnenwereld graag wil, mits het leidt tot snelle en concrete verbeteringen. De resultaatgerichte dialoog slaat hier een brug en zorgt voor de verbinding.

Monique Montijn

Monique Montijn

Tot synergie komen juist dankzij die verschillen. Dat vraagt wel even wat van jezelf.